دستیار مناقصه

حذف حساب و داده‌ها

آخرین به‌روزرسانی: ۱۴۰۵/۰۷/۱۴

هر کاربر می‌تواند حساب خود را همیشه و بدون نیاز به پشتیبانی حذف کند.

از داخل برنامه یا سایت

  1. وارد حساب شوید.
  2. از تب «بیشتر» به «تنظیمات حساب» بروید.
  3. در پایین صفحه «حذف حساب» را بزنید و کلمهٔ «حذف» را تایپ کنید.

اگر دیگر به حساب دسترسی ندارید

از ایمیل یا شمارهٔ ثبت‌شده برای sales@8thsense.de پیام بدهید تا حساب را برایتان حذف کنیم.

چه چیزی حذف می‌شود

شمارهٔ موبایل، نام، پروفایل و موضوع‌های هشدار، پرونده‌ها، سابقهٔ اعلان‌ها، دستگاه‌ها و اشتراک‌های اعلان، و اتصال بله و تلگرام. شرکت‌هایی که فقط شما عضو آن‌ها بودید با همهٔ داده‌شان پاک می‌شوند. فقط سوابق مالی فاکتورها بدون نام شما طبق الزام مالیاتی می‌ماند.

حریم خصوصیشرایط استفادهحذف حساب